WXYZ Traduceri | Birou de Traduceri Sector 6

ACEST ANUNT A EXPIRAT ! - WXYZ Traduceri, birou de traduceri din București sector 6, vă oferă o gamă variată de servicii conexe, cum ar fi: vizare acte de studii CNRED și Inspectoratul Școlar, apostilă, legalizare consulară, supralegalizare, procură pentru deplasarea cu mașina în Turcia.
Fie că este vorba de echivalarea studiilor și recunoașterea diplomelor în Spania, de obținerea cetățeniei italiene, de angajarea în Germania sau de deplasarea cu mașina în Turcia, vă asigurăm că veți obține toate documentele necesare rapid și fără stres.
Printre serviciile profesionale de traduceri și interpretariat oferite de noi se numără: traduceri autorizate, traduceri juridice, traduceri legalizate, traduceri specializate, traduceri tehnice, traduceri documente pentru licitații, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri dosare de emigrare, traduceri dosare de muncă, traduceri acte auto pentru înmatriculare, traduceri it, traduceri acte de stare civilă, traduceri acte de studii, traduceri analize medicale, colaționare, interpretariat.
Solicită acum o estimare de preț gratuită!
Preț: 123
1 Aug 2018   Sector 6, B
Categorii
Urmărește-ne pe Facebook
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.
ANUNŢURI PREMIUM
Apartament 2 camere,51mp, Militari REZERVELOR
Va asteptam in Complexul Rezidential Militari Rezervelor 79 pentru a v...
Reparatii: tv, lcd, plasma, cuptoare microunde.
Reparam televizoare lcd plasma led tv monitoare si cuptoare cu microun...