Garsoniera decomandata, Bucuresti, Piata Resita

ACEST ANUNT A EXPIRAT ! - Va propunem sa descoperiti viitorul camin intr-o constructie noua cu o arhitectura aparte si facilitati precum: acces direct catre metrou Piata Sudului – 10 min, multiple variante de transport in comun(tramvai, autobuz, troleibuz), hypermarketuri si supermarketuri din vecinatate, spitale, scoala generala 308, spatii verzi si loc de joaca
pentru copii.
Conceptul noului ansamblu ofera viitorilor rezidenti urmatoarele avantaje: spatii locative generoase cu balcon al caror confort este sporit de zona linistita in care proiectul este amplasat si de spatiile verzi aflate in imediata apropiere, termosistem de izolatie 10 cm, compartimentare exclusiv din caramida Porotherm11,5 cm iar la exterior de 25 cm, instalatii sanitare PPR, glafuri exterioare, contorizarea individuala a utilitatilor, beneficiul de a dispune de un loc de parcare.
Garsoniera este complet decomandata si dispune de o suprafata utila de 40 mp si este situata la etajul 1 din cele 3 ale imobilului.
Locuinta se vinde complet finisata intr-o maniera personalizata si intr-un format modern ce ofera sporirea senzatiei de spatiu si permite eventuale recompartimentari.
Va oferim inclus in pretul de achizitie posibilitatea de a va personaliza interiorul locuintei cu finisaje noi precum: parchet laminat import, gresie si faianta, usi de
interior. Centrala termica proprie prin condensatie si calorifere, usa exterior antiefractie, tamplarie pvc ’5 camere’, prize modulare, intrerupatoare, precum si obiecte sanitare de calitate in baie.
Se accepta orice tip de credit, iar la plata cash se acorda reducere. Pretul include TVA 5%
Preț: 44200
21 Nov 2018   Sector 4, B
Alte anunturi din categoria Imobiliare - Garsoniere

Garsoniera Titan Metrou

Garsoniera, decomanadata, etaj 9/10, an constructie imobilmp, complet renovata recent ( nu a locuit ...
Pret: 37000
19 Jul 2019   Sector 3, B

Garsoniera in Roman

Garsoniera in Roman. Acte si taxe la zi. Eventual chirie....
Pret: 21950
18 Jul 2019   Roman, NT

vand garsoniera

Vand garsoniera, parter, zona Tractorul-Brasov, blocul finalizat in mai 2017. Garsoniera are o supra...
Pret: 39065
15 Jul 2019   Brasov, BV
Categorii
Cautari pentru Garsoniere
Urmărește-ne pe Facebook
Raspunderea juridica pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor acestor anunturi.
ANUNŢURI PREMIUM
Reparatii: tv, lcd, plasma, cuptoare microunde.
Reparam televizoare lcd plasma led tv monitoare si cuptoare cu microun...